Workshopit kesä 2022

 Satupaja Pilates x SaunanKaunis | Paikka: Satulinnan pihapiiri

1. Ihana vahva kehoni

La 18.6.2022 klo 11-14 – 57€

Kesän ensimmäinen workshop, Ihana vahva kehoni, sisältää sekä pilates- että barre-tunnin. Tunnit sopivat kaikentasoisille ja -ikäisille, tunnit ei sisällä hyppyjä tai nopeita tason vaihteluita. Lihaskuntoharjoittelun päätteeksi olet ansainnut rentoutusharjoituksen.

 

Harjoittelu tapahtuu sään salliessa ulkona, varatilana Navetan ylinen. Mukaan tarvitset joustavat vaatteet, jumppapatjan ja juomapullon.

2. Hyvinvoiva kehoni

Su 3.7.2022 klo 11-14 – 57€

Iltapäivä aloitetaan barre-tunnilla jossa keskitymme tasapainoharjoitteisiin sekä lantionpohjanlihasten harjoitteluun, molemmat ovat hyvin tärkeitä hyvinvoinnillemme. Tästä jatkamme pilates- sekä footbicharjoitteisiin. Footbic-menetelmällä vahvistetaan jalan tukilihaksia sekä helpotetaan jalkojen kiputiloja.

 

Sään salliessa harjoittelemme ulkona, ota mukaan jumppapatja, joustavat vaatteet ja juomapullon.

3. Tiedostan kehoni

Ke 6.7.2022 klo 16-19 – 57€

Tämän workshopin ajatuksena on lisätä kehotietoisuutta. Lantionpohjaharjoittelutunnilla teemme pieniä mutta tehokkaita harjoitteita tunnistamaan ja vahvistamaan tärkeitä lantionpohjanlihaksia. Trager-tunnilla yhdistetään liikettä ja meditaatiota tavoitteena laukaista kipuja ja jännitystä. Lopuksi rentoutamme kaikki aistimme luontojoogan parissa. Mukaan tarvitset mukavat joustavat vaatteet, jumppapatjan ja juomapullon, harjoittelemme sään salliessa ulkona.

4. Hallittu kehoni

Ke 13.7.2022 klo 16-19 – 57€

Kesän neljäs workshop alkaa pilatesharjoittelulla, jossa keskitytään keskivartalon pitoihin ja asennon hallintaan. Harjoitteet on alustusta päivän toiselle tunnille, pariakrobatiaan. Akroharjoittelussa lähdemme liikkeelle perusasioista, joten aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla, vain into kokea uutta! Päivän päätämme joogaan asanoihin hiljentyen. Harjoittelemme sään salliessa ulkona, mukaan jumppapatja ja joustavat vaatteet.

5. Rentoutunut kehoni

Ke 20.7.2022 klo 16-19 – 57€

Kesän viimeinen workshop rauhoittaa mielemme ja kehomme. Iltapäivä alkaa kosmeettisella GuaShalla, avaamme kasvojen ja kaulanalueen nestekiertoa sekä kiihdytämme mikroverenkiertoa. Kasvojen alueen käsittelyn jälkeen nautimme luontojoogan rauhoittavuudesta. Päivä päätetään kääriytymällä viltteihin ja rentoudutaan sointukylpyyn.

 

Sään salliessa harjoittelemme ulkona, päälle mukavat vaatteet, mukaan jumppapatja ja juomapullo.

SaunanKaunis Vasta logo icon

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Satu

satu.heino@satupaja.fi
@satupajapilates

tai

Anu

050 574 7651
anu@saunankaunis.fi