Kauneus- ja hyvinvointi

Hyvinvointi

Palveluihimme kuuluu jalkahoidot, jalkojen ongelmakohtien, kovettumien, paksuuntuneiden kynsien ja muiden jalkoihin ja kynsiin kohdistuvien haasteiden hoidot sekä hemmottelevammat hoidot kuten kuorinnat, naamiot ja hieronnat kuumakivillä. Jalkojen lisäksi valikoimasta löytyy käsihoitoja perusmanikyyristä pidempään täydelliseen käsihoitoon, talvipakkasten tai auringonpaahteen kuivattamalle iholle löytyy parafiinihoito kosteuttamaan ja aktivoimaan verenkiertoa.

 

Koko vartalon hemmotteluhoitoon kuuluu ihon kuorinta, naamio, kevyt kasvohoito ja selän hieronta.

SaunanKaunis kasvohoito

Ihokarvojen poisto Candyingillä

SaunanKaunis käyttää ihokarvan poistossa suomalaista sokerimassa Skin Candy®a, sillä tällä massalla tehty hoito on myös ihonhoitoa! Massan sisältämä xylitol hoitaa ja kosteuttaa ihoa, vähentää punoitusta ja vähentää sisäänkasvaneiden karvojen kasvua. Candyingin jälkeen iho on silkin sileä ja pehmeä useita viikkoja, ajan myötä karvankasvu harvenee ja hidastuu.

Kauneudenhoito

SaunanKauniin kasvohoitovalikoima on laaja. Kasvohoidot tehdään kotimaisella luonnonkosmetiikkasarjalla Unna Nordic. Unna -kasvohodoissa valittavana on tunnin mittainen peruskasvohoito, 1,5 tunnin mittainen täydellinen kasvohoito tai suomalaiseen havumetsään kuljettava Metsäelämys-kasvohoito joka sisältää kasvohoidon lisäksi käsi- ja selkähieronnan, rentouminen on taattua!

 • Metsäelämys -kasvohoito 90`

  Rentouttava metsähetki Unnan tuoksu- ja äänimaailmassa!

  91€
Kommentti
Kasvohoidon hierontaosuus voidaan toteuttaa perinteisellä lymfakiertoa aktivoivalla hieronnalla, tai avuksi voidaan ottaa joko pienet bambukepit, imukupit tai guasha-kasvolasta.
Sileä Gua sha

Kosmeettinen GuaSha

Uusimpana kasvohoitovalikoimassa on YinYourSkin® kosmeettinen GuaSha. Guasha sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto. Kosmeettisen gua shan vaikutukset yltävät ihoa syvemmälle – sinne, missä todelliset pitkäaikaiset tulokset syntyvät. Kosmeettinen gua sha -hoito kasvoille tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta, ja vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta. Kosmeettinen gua sha on tehokas metodi, jota säännöllisesti tekemällä voi vähentää käyttämiensä ihonhoitotuotteiden määrää. Hoito vapauttaa äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantaa sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Kosmeettisen gua shan jälkeen olo on virkeä ja elinvoimainen, sillä energia virtaa meridiaani- eli energiakanavissa vapaasti.

 

Kosmeettinen gua sha herättää kasvoille upean hehkun jo muutaman minuutin käsittelyllä, säännöllisellä kotihoidolla pidät yllä kasvojen hehkua pidempääkin.

 

yinyourskin.fi

Kosmeettisen gua shan vaikutuksia kasvoille

 • Aktivoi ihon verenkiertoa, hapettunut veri kulkeutuu ylöspäin ihon pintakerroksiin ravitsemaan kudoksia ja ihosoluja – iho uusiutuu nopeammin
 • Vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa, kuona-aineiden kuljetus tehostuu
 • Poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta
 • Kirkastaa ja ”avaa silmiä”
 • Voi vähentää epäpuhtauksia
 • Voi vähentää pigmenttiläiskiä
 • Tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa
 • Silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa
 • Poskien ja leukalinjan piirteet sekä kasvojen muoto piirtyvät kauniimmin esille
 • Parantaa aineiden imeytymistä ihoon

GREEN PEEL®

GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta on luonnollinen hoitomenetelmä ihon uudistumiseen. Se auttaa useisiin eri iho-ongelmiin, kuten ihon epäpuhtauksiin, ryppyihin ja juonteisiin, erityyppisiin arpiin, pigmenttimuutoksiin, kalpeaan ihonsävyyn sekä veltostuneeseen vartalon ihoon.

 

GREEN PEEL® seos koostuu 11 eri kasvin jauhettuja lehtiä, kukkia, versoja ja juuria. Yrttiseos sisältää runsaasti proteiineja, hiilihydraatteja, vitamiineja, kasvihormoneja, entsyymejä, mineraalisuoloja ja hivenaineita. Yrttiseoksen annostelumäärät mahdollistavat yksilölliset hoitomenetelmät, jotka räätälöidään asiakkaan ihon kunnon ja tavoitteiden mukaan.

 

Green Peel-yrttisyväkuorinnasta on valittavana kolme erilaista hoitoa, Classic, joka uudistaa ihon täysin viidessä päivässä. Tähän hoitoon saat mukaasi kotihoitotuotteet ja viiden päivän jälkeen teemme Beauty Finish-hoidon, joka kosteuttaa tehokkaasti uudistunutta ihoa. Kevyempinä hoitovaihtoehtoina on valittavana Energy, kirkastamaan ihoa, sekä Fresh Up, virkistämään ihoa.