Hoitopaketit

1. Energiaa ja elinvoimaa

Aivan parasta on kerätä oma porukka kasaan ja viettää päivä vähän urheillen, puhdistuen ja rentoutuen! Päivä alkaa barretunnilla, kehon syviä lihaksia herätellen ja ryhtiä etsien. Pienen välipala jälkeen sujahdetaan saunan lämpöön ja sivellään keho turpeen hoitavaan suojaan. Turve aktivoi kuona-aineiden poistumista, nestekierto kiihtyy ja turvotus vähenee, ihostakin tulee ihanan pehmeä ja kosteutettu. Kehon puhdistautumista tehostetaan hyvää tekevillä juomilla. Saunan päätteeksi olo on todella raukea ja rento, ja on ihana käydä pitkälleen ja kääriytyä lämpimään peiton sisään. Päivä päättyy rauhoittavaan sointukylpyyn, jossa viimeistään huolet ja murheet unohtuu ja kokonaisvaltainen rentoutuminen on saavutettu. Paikkana joko Studio Martta Hirvensalmella (max. 3 hlö) tai Mikkelissä SaunanKauniin omissa tiloissa (max. 8 hlö).

 • Energiaa ja elinvoimaa 4h

  alk. 95€/hlö
Hoitopaketti Energiaa ja elinvoimaa

2. Lämpimiä tuulia

Hoidon aluksi jalkasi pääsevät lämpimään hunaja-yrttikylpyyn ja kätesi kääritään lämpimään parafiiniin. Jalkojen ja käsien nauttiessa lämmöstä ja kosteutuksesta, rentoudut silmät suljettuna päänhieronnasta.  Lopuksi saavat kuumakivihieronnan sekä jalat että kädet.

 • Lämpimiä tuulia 2h

  97€/hlö

3. Tähtitaivaan tuiketta

Tämän hoidon aikana on lupa levätä, sulkea silmät ja vain nauttia! Hoito aloitetaan rentouttavalla ja aistikkaalla aromaattisella selän kuumakivihieronnalla. Hieronnan jälkeen jalat kääritään lämpimään turvehauteeseen joka aktivoi verenkiertoa ja poistaa turvotusta. Hauteen aikana tehdään kevyt kasvohoito pitkällä, rentouttavalla kasvohieronnalla. Hoito päätetään jalkojen hierontaan.

 • Tähtitaivaan tuiketta 2h

  136€/hlö

4. Auringonlaskun rauhaa

Hoidon aluksi kasvoille levitetään lämmittävä turvenaamio, jonka puhdistavan vaikutuksen aikana sekä  jalat että kädet saa tyrnikuorinnan, -naamion ja  aromaattisen hieronnan. Hoito päätetään rentouttavaan päähierontaan.

 • Auringonlaskun rauhaa 2,5h

  147€/hlö
Hoitopaketti GuaSha

5. Tähtisumun huumaa

Tämä makea hemmottelu on suklaanystävän unelma. Hoito sisältää hunaja-sokerikuorinnan selälle sekä suklaahieronnan. Käsien iho saa kaipaamaansa kosteutta hunajanaamiosta. Kasvot saavat suklaakuorinnan, hunajanaamion sekä guasha-kasvolastahoidon aktivoimaan nestekiertoa.

 • Tähtisumun huumaa 2h

  122€/hlö

6. Saunahoidot

Koe suomalainen sauna uudella, syvemmällä tavalla kehoa puhdistaen.

 • Hoitosaunat 2h 2 hlöä

  75€/hlö
 • Hoitosaunat 2h 3+ hlöä

  60€/hlö
Saunaterapiaa

Havusauna

Havusauna vie sinut ja ystäväsi aitoon suomalaiseen tervan tuoksuiseen havumetsään. Tämä saunaelämys tuo metsän luoksesi elementeillään ja tuoksuillaan. Koe aidon havupedin ja vihtojen luotoyhteyttä vahvistava voima.

Tyrnisauna

Ihanan marjainen saunaelämys tarjoaa koko keholle hoitavan kokonaisuuden, jossa myös hyvää tekevät hoitotuotteet saunan jälkeen viimeistelevät puhtauden ja hyvän olon tunteen pitkäksi aikaa vielä hoidon jälkeenkin.

Puhdasta energiaa

Tämä hoitosauna syväpuhdistaa ja voimaannuttaa kehoa antaen arkeen energiaa ja puhtia. Hoitosauna poistaa epäpuhtauksia, vähentää turvotusta sekä virkistää mieltä.

Tuhkimon stressinpoistosauna

Tässä hoidossa ei tarvita edes prinssiä tuomaan ihanaa oloa ja keveyttä askeliin. Anna itsellesi aikalisä arkeen ja anna hunajan, suolan ja turvehoidon tuoda esiin sisäinen tuhkimosi. Lakanaan kietoutuneena ja turvenaamio kasvoilla et ehkä näytä tanssiaisten prinsessalta, mutta kiireettömän elämyksen ja puhdistavien juomien jälkeen sisäinen kauneutesi kukoistaa ja hyvä olo valtaa mielen. Tämän elämyksen jälkeen lepo tai vaikka pienet kauneusunet on sallittua ja jopa suotavaa. Puhdistunut keho ja mieli auttaa pitkälle arjessa.

Ystävyyden vahvistava aistisauna

Vahvistava hoitokokonaisuus valikoiduilla tuotteilla ja yrteillä. Yhdessä ystävän kanssa toteutettava hoitosauna hellii kaikkia aisteja ja tiivistää ystävyyttä.

Juuri Sinulle

Hoitosauna voidaan toteuttaa Sinun ja ystäviesi tarpeiden ja toiveiden mukaan yksilöllisestiy hdistellen erilaisia hoitomuotoja kokonaisuudeksi.