Hyvänolon retriitti

Satumaisen kaunis hyvänolon retriitti 1.-2.10.2022

Tule hemmottelemaan itseäsi minilomalle kauniin luonnon ympäröimään Satulinnaan Hirvensalmelle! Energisoivaa kehonhuoltoa pilateksen ja barren parissa, puhdistavaa saunahoitoa, rentoutumista äänimaljojen avulla sekä hipiä hehkuvaksi guasha-hoidolla, jonka opit voit viedä mukaasi kotiin.
Miniloma sisältää kahdeksan ohjattua hyvänolon tuntia sekä tervetulokahvit, illallisen, aamiaisen ja lounaan sekä yöpymisen kartanohotelli Satulinnassa. Sinulla on mahdollista pulahtaa Puulaan, nauttia aamusaunan lempeistä löylyistä sekä nauttia Hirvensalmen kauniista luonnosta kävellen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa pilates- tai barrekokemusta. Tunnit ovat suunniteltu aloittelijalle sopiviksi.
Panosta itseesi ja hyvinvointiisi ja tule yksin tai ystäväsi kera nauttimaan liikkumisesta, rentoutumisesta, saunahoidosta, hyvästä ruoasta ja luonnosta!
  • 2 hlö huoneessa/osallistuja

    345 €

(356 € 1 hlö huoneessa/osallistuja).

Ilmoittautumisen yhteydessä maksettava varausmaksu 154 €. Varausmaksu palautetaan, mikäli tapahtuma joudutaan perumaan. 12.9. jälkeen varausmaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Loppumaksu laskutetaan viikko ennen retriitin alkua. Mukaan mahtuu 18 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Ilmoitathan erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Anu
050 574 7651
anu@saunankaunis.fi

 

tai

 

Satu
040 758 6301,
satu.heino@satupaja.fi